Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 30 noiembrie 2011

File de pastrav cu mazare

     Aveți nevoie de:
  • un file de păstrăv
  • 500 grame mazăre verde 
  • 2 linguri de smântână
  • 1 lingură de unt
  • sare, piper
  • 2 linguri de ulei
  • o jumătate de lămâie
    Fileul de păstrăv se șterge bine cu șervețele de hârtie pemtru a îndepărta umezeala, se asezonează cu sare și piper și se așează, cu pielea în jos,  în tigaia încinsă în care s-a pus în prealabil puțin ulei.
    Se prăjește cât de tare doriți, după care se întoarce cu grijă ca să nu se rupă și se prăjește în continuare.
    Separat, mazărea se fierbe și când este gata se scurge de apă, se adaugă untul și smântâna si se face un piure pe care puteți să-l asezonați după gust.

   
     Se servește cu lămâie!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu