- un piept de pui dezosat, fără piele
- 2 felii mari de șuncă
- 2 felii mari de cașcaval
- două ouă
- făină
- pesmet
- sare, piper
- ulei
- castraveți, ceapă, oțet balsamic
Pieptul de tranșează în patru bucăți, care se bat bine pentru a se întinde, însă trebuie avut grija să nu se zdrențuiască. Eventual, puteți acoperi cu puțină folie alimentară carnea, atunci când o bateți! După ce l-ați pregătit pentru umplere, tăiați șunca în două și puneți o bucată din ea pe jumătate din felia de carne. Procedați la fel și cu felia de cașcaval. O dată puse cele doua felii, îndoiți cealaltă jumătate de piept peste umplutură și prindeți-o cu scobitori.
Într-o tigaie puneți ulei la încins. Între timp, dați pieptul de pui umplut prin făină, ou bătut cu puțină sare și piper și prin pesmet, după care puneți-l în tigaie să se rumenească pe toate părțile.
Serviți cu ce garnitură vă place! Eu am ales să pun lângă preparat o salată de castraveți, cu puțină ceapă, ulei, oțet balsamic, sare și piper.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu