Faceți căutări pe acest blog

duminică, 30 octombrie 2011

Cotlet de porc cu piure de mazare



4 cotlete de porc
500 grame mazare verde
2 linguri de ulei de floarea soarelui
sare
piper
boia
50 grame de unt
100 ml lapte cald

Cotletele de porc se bat putin cat sa se fragezeasca, se asezoneaza cu sare, piper si boia si se lasa la frigider cel putin 30 de minute. 
Intre timp, mazarea (eventual impreuna cu alte vegetale, daca vreti) se fierbe in apa sau in aparatul de gatit la aburi, aproximativ 30 de minute. Cand este gata, se scurge de apa si se adauga untul, putina sare si se pasireaza cu ajutorul robotului. 

 La nevoie se adauga lapte, pana ajunge la consistenta dorita. 



Intre timp, se pun cotletele la prajit, pana cand se rumenesc bine pe o parte, dupa care se intorc alte cateva minute si pe partea cealalta, in functie de cat de prajite doriti sa fie. 



Se serveste cald.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu